Image

Op 27 en 28 oktober 2023 zal het Evenemententerrein Bodegraven omgedoopt worden tot de eerste editie van BAASPOP XL! Met een dikke line up voor iedereen in een megatent en een spectaculaire festivalshow is dit een feestje waar je bij wilt zijn! Scoor nu hieronder jouw tickets! We hebben tickets per avond beschikbaar en voor de echte partyanimals voordelige weekendtickets.


KOOP JOUW TICKETS

LINE UP

VRIJDAG 27 OKTOBER

Image
Image
Image
Image
Image
Image

ZATERDAG 28 OKTOBER

Image
Image
Image
Image
Image

KOOP JOUW TICKETS

INFO:

LEEFTIJD:
Baaspop XL heeft een minimale leeftijd van 18+ Let op, legitimatie kan gevraagd worden.
BEREIKBAARHEID:
Baaspop XL vindt plaats op het Evenemententerrein Bodegraven gelegen aan de Burgemeester Kremerweg ter hoogte van de Hoefslag in Bodegraven. Alle bezoekers bereiken het festivalterrein via de rotonde Burgemeester Kremerweg/Willem de Zwijgerlaan. Onze verkeersregelbazen zullen je opvangen. 
Baasop XL bereik je bij voorkeur te voet, per fiets of openbaar vervoer. Op het festivalterrein vind je een ruime fietsenstalling om je fiets te parkeren. 
Toch met de auto komen? We raden dit af maar mocht je niet anders kunnen ZORG DAN DAT JE IN BEZIT BENT VAN EEN PARKEERTICKET! Deze is verkrijgbaar via de ticketbuttons op deze site. Je zult opgevangen worden bij de rotonde Burgemeester Kremerweg/Willem de Zwijgerlaan en zul je een parkeerplek toegewezen krijgen. Let op, parkeergelegenheid is beperkt. 
Met het openbaar vervoer arriveer je op NS station Bodegraven. Vanaf hier is het een wandeling van zo'n 10 minuten naar het festivalterrein. De laatste trein richting Alphen a/d Rijn/Leiden alsmede naar Woerden/Utrecht vertrekt om 00:45.
TIJDEN:
Op beide avonden van Baaspop XL gaat de zaal om 19:00 open en is het programma om strak 00:00 afgelopen. We beginnen direct met onze headliners, zorg dus dat je op tijd binnen bent om niets te missen!
EEN PAAR DINGETJES:
Baaspop XL vindt plaats aan de rand van een woonwijk. Wij vragen onze bezoekers om respect voor de mogelijkheid dat wij dit kunnen doen. Denk op en rondom het festivalterrein aan onze omwonenden en neem je verantwoordelijkheid bij het vertrek van het terrein in de nachtelijke uren. Wij willen heel graag in 2024 wéér de kans krijgen een editie te organiseren.
Geweld, drugs en eigen alcoholische dranken zijn op het terrein verboden.
Onze beveiliging heeft bevoegdheid om op misdragingen te acteren en toegang tot het terrein te ontzeggen.  Respect en saamhorig zijn onze key termen voor dit mooie weekend. We gaan er een fantastische BAASPOP XL van maken!
CONTACT:
De organisatie van Baaspop XL is te bereiken via email: info@startistic.nl en per telefoon: 0172 899 023